Luca Elena Florina

În programul Detox am învățat cum să ajung la rădăcina suferinței și să scot buruiana (nu doar să o tai, așa cum obișnuiam să fac). Am realizat că tot ce aveam în gradina mea, erau buruieni și flori sădite de ceilalți.

Viorica Patru

Probabil ai ajuns în punctul în care simți că ceva este în neregulă cu tine și lumea din jur. Și deja stai de ani pe loc sau te zbați insistent pe un drum care duce nicăieri.

Prin Detox Sufletesc primești pură educație, de la zero, reflectată ulterior pe toate planurile. Și este imensă înțelegerea și iubirea celui dispus să-ți fie alături în tot acest proces.

Va fi cel mai greu, dar și cel mai măreț lucru pe care l-ai făcut vreodată. Dacă înainte viața este despre frică, după Detox este despre liniște și acceptare.

Devii ca un pui de țestoasă: nu contează ritmul și nici ce se ivește în cale, tu ai atenția pe libertatea din valurile apei.

Camelia Baciu

Tot ce auzisem până la Detox era despre cum să fii fericit, 7 pași ca să fii împlinit, într-un cuvânt toată lumea mă învăța cum să fac, iar Programul Detox a venit cu exact opusul: cum să mă dezvăț de tot ce am învățat până în acel moment. Și asta a făcut, pas cu pas, ușor și în ritmul meu a înlăturat tot ce credeam că este al meu, de fapt tot ce am preluat și făcut “al meu” de la cei care m-au educat/crescut, toate cele care au devenit “eu” prin identificare, dându-mi senzația că eu am făcut . Programul atât de bine structurat, mi-a arătat cât se poate de clar că “eu” nu făcusem nimic, că eram doar ecoul, proiecția celorlalți care mi-au spus cine sunt, cum trebuie să fiu. Un proces care a implicat multă muncă interioară, nu tocmai ușoară, dar care a adus cu sine iubire, înțelegere, blândețe, bucurie, libertate.

Liz Sarmis

Am început Programul Detox Sufletesc fiind într-o depresie cronică. Mulți ani au fost când, căutând o cale de ieșire, am hrănit mintea studiind cu disperare tot ce ținea de “spiritualitate”, cursuri, etc. Au fost multe și ce a rămas, o minte care “știe” și un abis de suferință. Ce a fost pentru mine Detox? M-a scos din iad! N-a fost ușor, părea uneori că mă scufund mai mult, dar cu ghidare și lucrând hotărâtă, am urmat cu fermitate programul. Am adus la suprafață toată mizeria, hidoșenia programelor care mă țineau înlănțuită. La final eram epuizată fizic dar viața începea să capete culoare. Când am râs prima dată după Detox, părea că toată bucuria lumii s-a adunat în râsul meu.

Maria Belinschi

Foarte mult m-a ajutat grupul de Detox și taberele la care am participat. Acolo am învățat că nu sunt singura “așa”, iar povestea mea nu e cu nimic mai specială decât a celorlalți participanți.

De-a lungul programului m-am simțit constant susținută, iar cel mai important, am fost în permanentă siguranță, ghidată cu multă grijă și blândețe. Cel mai frumos lucru e că odată ce ai intrat în program, faci parte din minunata familie de Detox.

Astăzi, la 3 ani după Detox, pot spune că m-am maturizat (încă continui să o fac), iau decizii conștiente, asumate și învăț să mă bucur de fiecare clipă așa cum este. Cel mai interesant e că lucruri minunate vin în viața mea fără a depune mult efort.

Claudia Juravel

Detox sufletesc – un program de dezvățare, de cunoaștere de sine și un proces de curățare al sufletului. Ce-am pierdut? O haină veche, ponosită in care se aflau rănile și durerile din copilărie. Ce-am câștigat? Pe mine, cea de acum, nou-nouțā, liberă de prejudecăți și resentimente. Și toate astea, alături de un om minunat. Mulțumesc, Tukaram  Paul Avram!

Adrian Voinea

După terminarea celor trei luni, cât durează partea tehnică, să zic așa, m-am trezit în dimineața următoare și așteptam ceva. Și imediat mi-am dat seama că lipsea mailul. Nu mi-a trebuit mult să-mi dau seama cât de repede mintea își face jocul și cum deja crease un atașament. De tine, Tukaram, și de mailurile care veneau zi de zi. Atunci mi-am dat seama cât de ușor te poți atașa de o persoană, de un lucru, de o tehnică, într-un cuvânt de tot ce ne înconjoară dacă nu suntem atenți. Și mi-am mai dat seama pe parcurs că nu trebuie să pui pe nimeni și nimic pe un piedestal. Mulțumesc!

Sergiu Apateanu

Mă numesc Apateanu Sergiu am 38 de ani și fac parte din grupul Detox Sufletesc de aproximativ 2 ani frumoși!

Pentru mine detoxul a însemnat un proces de transformare în etape. In prima etapă a fost confuzie, eram bulversat și a fost dureros pentru că nu am făcut Detoxul prea sârguincios. A doua etapă, in care am insistat și am aprofundat, mi-a adus ca rezultate momente de liniște și o bucurie interioară care apare fără motiv. Ințelegerea ca viața mea este limitată de frici și iluzii croșetate de minte m-a făcut să mă repoziționez față de viață, să am curaj și încredere în mine!

Dana Miler

Pierdusem orice contact cu mine, nu mai puteam trai cu mine insumi, desi bifasem in exterior tot ce era de bifat sa fiu bine. Detox-ul m-a ajutat sa inteleg de unde mi se trag toate, sa fac ordine in mine cum nu credeam ca se poate. Cel mai minunat este ca mi-am intors privirea spre mine.

Constantin Horhogea

De cand l am cunoscut pe Paul, am inceput calatoria spre mine. De la prima imbratisare cineva acolo ascuns adanc in interior a tresarit de bucurie, pe atunci nu realizam ca eu nu sunt eu ci sunt doar programele care mi au fost date si le caram fara sa mi dau seama. Pe drum, observand cine sunt cu atentie si incredere, bagajele date de altii se dizolva pe rand si ma intorc acasa. Indrumat de Maestrul in care m am incredintat orbeste, sunt plin de bucurie, multumire si Iubire.