Mihaela Visan

Mihaela Vișan

Am studiat şi experimentat toată viața metode pentru a avea un trai bun pe toate planurile. Am trecut prin multe meserii, de la farmacist la health coach, freelancer şi antreprenor, pentru a mă opri acum şi aici, în frumoasa familie Tukaram, unde îi susțin pe membrii comunității să ajungă acolo unde simt că au nevoie.

Marian Toma

Marian Toma

Elementul comun care m-a ajutat să “joc” bine rolurile avute înainte de a-l cunoaște pe Tukaram și să pot trece ușor de la unul la celălalt, a fost buna interacțiune cu oamenii. Același element este acum bază/suport pentru rolul/rolurile pe care le “joc” în cadrul comunității Tukaram, unde evolueaza si capătă alte valori.

Georgiana Balan

Georgiana Bălan

Deși mă aflu aici în rolul de psihoterapeut, pe lângă multe alte roluri pe care le am în viața de zi cu zi, alături de Tukaram am descoperit că cine sunt eu nu are legătură cu niciun rol jucat vreodată.

George Olaru

Am început acest drum în întuneric, iar viața m-a ghidat și mi-a oferit fix ce aveam nevoie pentru a crește. După ce l-am cunoscut pe Tukaram, am văzut că acest drum se poate parcurge și cu felinarul în mână.