1. Plata online folosind cardul

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de moneda în care este deschis contul, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia Payments. Tukaram.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

2. Plata în rate folosind cardul de credit

Acum ai posibilitatea de a plăti produsele cumpărate de pe Tukaram.ro în maximum 4 rate, folosind următoarele carduri de cumpărături:

Dacă dorești să plătești cu unul dintre cardurile de rate enumerate mai sus, trebuie să urmezi următorii pași:

1. În pagina “Plasează comanda”, după ce ai completat datele de livrare, selectează metoda de plată “Credit Card – NETOPIA Payments”, apasă apoi butonul “Plasează comanda” și vei fi redirecționat în pagina de plată NETOPIA Payments, unde vei introduce datele cardului tău de cumpărături (de rate).

2. Completează datele cardului tău. După introducerea acestora, vor apărea opțiunile de rate disponibile.
3. Alege numărul de rate (în funcție de tipul de card și programul disponibil).
4. Apasă butonul “Plătește”.
5. Urmează apoi pașii indicați pentru a confirma plata.

Plățile efectuate prin card bancar sunt procesate de către Netopia MobilPay, furnizorul nostru de servicii de procesare plăți (payment gateway).