Livrarea produselor

1. Livrarea produselor fizice

Livrare prin curier rapid, oriunde in Romania

 • Transportul este asigurat numai pe teritotiul României.
 • Termenul de livrare este cuprins între 1 și 3 zile lucrătoare. În funcție de încărcătura și capacitatea de livrare a firmei de curierat în perioada în care se plasează comanda – sărbători legale, Black Friday etc. sau de alte cauze imprevizibile (probleme de infrastructură într-o anumită zonă, starea vremii etc.) acest termen poate suferi modificări.
 • Costul transportului pentru comenzile din România este menționat în comandă în funcție de metoda de livrare.
 • Livrarea produselor fizice se face prin Sameday Curier.

Optiuni de livrare:

 1. Ridicarea coletului din easybox
  – Când ajungi la coșul de cumpărături, poți opta și pentru livrarea prin Easybox, unde plata se face exclusiv cu cardul bancar. În acest caz, metoda de livrare va fi actualizată și vei primi notificare prin SMS din partea firmei de curierat pentru confirmarea coletului.
 2. Home delivery
  – Prin intermediul serviciului Home Delivery, vă oferim livrarea produsului direct la locația dumneavoastra. Notificarea se face prim SMS și telefonic în ziua livrării produsului.
  – Plata pentru acest serviciu se poate face online cu card bancar sau ramburs la curier.
  – Pentru informatii suplimentare legate de livrare, puteți contacta compania de curierat la numarul de telefon: 021 – 637.06.60
  – Poți urmări livrarea coletului cu AWB pe sameday.ro.

2. Livrarea produselor digitale

 • Livrarea programelor și cărților electronice se face prin poșta electronică la adresa de e-mail transmisă în formularul de comandă.
 • Termenul de livrare este cuprins între 1 și 2 zile lucrătoare. Acest termen poate suferi modificări în funcție de perioada în care este efectuată comanda (sărbători legale sau zile libere asimilate sărbătorilor legale).
 • Aveți în vedere faptul că produsul electronic poate ajunge în diferite foldere ale poștei electronice (Spam, promoții etc.)

3. Modalități de plată

 1. Plata online cu cardul
  – După finalizarea cumpărăturilor, alege plata online cu cardul, introdu datele cardului și vei fi redirecționat pe pagina/platforma procesatorului de plăți cu care colaborăm.
 2. Plata ramburs
  – Dacă alegi să plătești ramburs, vei preda curierului care îți livrează coletul suma datorată, în numerar. Îți reamintim că suma de plată este menţionată în factura primită pe adresa de e-mail înregistrată.

4. Detalii factură

 • Pentru a contribui la protejarea mediului, factura fiscală o vei primi doar în format electronic, prin e-mail, odată cu notificarea de expediere a coletului.