Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

TUKARAM WEEKEND SESSION

24 septembrie 2022 15:30 - 20:30

269lei
cover event 24 septembrie

Echipa Tukaram te invită sâmbătă, 24 septembire 2022, la o sesiune intensivă de Detox Emoțional. Experiența noastră ca facilitatori în taberele Tukaram ne-a arătat că o sesiune de practică în grup scoate deseori la suprafață și poate rezolva probleme emoționale pentru care ar fi necesare zeci de ore de muncă individuală sau de terapie clasică. De ce? Pentru că tot ce am trait și a avut un impact emoțional puternic asupra noastră a rămas memorat în fiecare celulă din corpul nostru. Prin tehnici special create în acest scop, corpul știe cel mai bine cum să elibereze ceea ce nu îi mai folosește, iar energia grupului și îndrumarea specialiștilor susțin exponențial acest proces.

Ți-am pregătit o succesiune de tehnici care îți vor susține corpul să curețe din memoria emoțională ceea ce nu îți mai este de folos acum și te împovărează inutil. Vei lucra direct cu experții din echipa Tukaram și vei avea ocazia să faci un detox emoțional prin practică personală. Vei beneficia de cadrul, instrumentele și experiența noastră pentru ca tu să vii să îți faci curat în sertarele emoționale și să pleci acasă mult mai ușor decât ai venit.

Programul evenimentului:
15.30 – 16.00: înregistrare participanți, socializare;
16.00 – 20.30: tehnici în sală: Catharsis, Gibberish, Meditații Active și Statice, urmate de integrare (sharing și Q&A).

Ce ai nevoie:
– Haine lejere pentru lucrul în sală și haine de schimb (se va transpira); un prosop, în cazul în care vrei să te împrospătezi; să vii fără bijuterii, ceas sau alte obiecte care te pot împiedica să te miști liber;
– Să te pregătești să lucrezi desculț sau în șosete;
– Să mânânci mai ușor înainte de eveniment doarece vei face mișcare;
– Să fii punctual pentru a începe cu toții împreună; te rugăm să ajungi la locație la ora 15.30, nu mai devreme;
– Decizia fermă de a participa.

Facilități locație:
– Vestiar, grup sanitar;
– Bar cu băuturi nealcoolice: apă, sucuri, cafea, ceai (contracost, fiecare își comandă ce dorește);
– Parcare gratuită – în limita locurilor disponibile. În apropiere se găsesc și alte locuri de parcare, însă nu în incintele private delimitate de barieră sau gard.

Durata eveniment: 5h
Preț eveniment: 269 lei
Înscrieri: cont[email protected]

IMPORTANT: În caz de anulare, suma achitată NU ESTE RAMBURSABILĂ!
Pentru a ușura procesul de facturare și înregistrare a participanților, te rugăm să menționezi în solicitarea ta prin e-mail datele pentru facturare: numele, prenumele, adresa și telefonul /SAU datele companiei, dacă dorești factura pe firmă.
Plata se va efectua până la data de 23 septembrie 2022 exclusiv prin transfer bancar sau online prin linkul de plată de pe factură.

Te așteptăm!
Echipa Tukaram

Detalii

Dată:
24 septembrie 2022
Oră:
15:30 - 20:30
Cost:
269lei

Organizator

Asociația Tukaram
Email:
contact@tukaram.ro

Loc de desfășurare

Vertigo Dance School
Bulevardul Pipera, nr. 4e
Voluntari, 077190 Romania
+ Hartă Google