Logo Tukaram

Tukaram - Aici se termină căutarea

Programul FIT

Fericirea Începe cu Tine

Învață care sunt elementele simple care constituie baza fericirii și cum să le integrezi în viața ta.

  • Structurat astfel încât să fie ușor de urmat
  • Teme practice și plăcute“Adu-ți aminte constant că totul se întâmplă întâi în tine. Te otrăvești sau te vindeci singur, nu este nimeni în afară de tine responsabil pentru asta.”

Tukaram

Coperta Program Fit

Despre Tukaram

Fiecare dintre noi este unic sub toate aspectele, chiar dacă, aparent, acest lucru nu e valabil. Corpul pe care îl ai pare să fie la fel cu al celor din jurul tău, dar nu este deloc așa. Respiri altfel, mergi altfel, gândești altfel, simți altfel decât toți cei din jurul tău.

La fel și înțelegerea: este unică, îți aparține în totalitate. Dacă este împrumutată, va fi doar povară, atârnând precum un bolovan pe care îl cari după tine până obosești. Îți recomand să treci dincolo de cuvinte și să încerci să pui în practică ceea ce citești, astfel încât să verifici pe propria piele ce spun.


Ce vei obține


Programul FIT te învață care sunt elementele simple care constituie baza fericirii și cum să le integrezi în viața ta. Scopul acestui program este acela de a-ți arăta cum să te desprinzi de tiparele legate de acest subiect, de a învăţa lucruri simple care să te încarce cu energie şi, în ultimă instanţă, să devii din ce în ce mai centrat şi aşezat în propria ta persoană.

Valoarea acțiunilor simple

Vei învăţa să apreciezi lucrurile mici şi aparent fără importanţă, care cântăresc cât un diamant atunci când îți pui atenția pe ele.

Disciplină cu blândețe și fără efort

Vei afla pe propria piele că disciplina adevărată nu înseamnă voință și recompensă, ci dedicarea totală în fiecare acțiune.

O relație nouă și frumoasă cu tine

Vei începe să îți acorzi atenție ție cu adevărat. Nevoile tale și starea ta de bine devin responsabilitatea ta.

Rețeta ta pentru fericire

Fericirea nu este ceva standard pe care să îl atingi. Nu este un obiect sau o formă. Vei ajunge să descoperi care este harta ta proprie spre fericire.

Valoarea acțiunilor simple

Rețeta ta pentru fericire

Disciplină cu blândețe

O relație nouă și frumoasă cu tine


Pașii practici spre fericire


Ritualizarea

Practica zilnică

Corpul

Scrisul

Pașii spre fericire

Acest concept, “fericirea”, este atât de diferit perceput de fiecare dintre noi, încât, de multe ori, pentru că nu reuşim să o transformăm în ceva palpabil, începem să ne îndoim de existenţa ei. Mai mult, încercăm să adaptăm “fericirea” altcuiva la noi, pentru că nu știm de fapt ce înseamnă pentru noi.

1 - Ritualizarea

Fericirea nu creşte în tufişurile de pe lângă marginea străzii. Ea se cultivă și se îngrijește zilnic cu propria ta energie. Ritualizarea implică crearea unui spatiu și atmosfere care să susțină cultivarea acestei energii în propria ta casă.

2 - Practica zilnică

Știi deja că mușchiul nefolosit se atrofiază, iar cel antrenat se dezvoltă. Practica zilnică îți va pune atenția pe elementele de care ai nevoie pentru a trezi în tine acel mușchi atrofiat numit fericire.

3 - Scrisul

Scrisul este poate cel mai puternic instrument de transformare al omului modern. Scrisul te ajută să articulezi, să exprimi și să scoți din tine tot ce are nevoie să iasă, atât din bagajul emoțional cât și din cel mental. De la planurile pe a doua zi, la motivele pentru care ai zâmbit astăzi.

4 - Corpul

Da, ultimul, dar nu cel din urmă: corpul. Fără el, nu ai cu ce să experimentezi fericirea. Vei înțelege că obiceiuri zilnice banale (ce mănânci, cum dormi, cum stai, respirația) îți influențează direct starea din punct de vedere fiziologic.


Tukaram despre (ne)fericire


Structura programului

  • Durată: 30 de zile.
  • Conținut: materiale scrise, teme practice.
  • Locație: online prin e-mail, în ritmul tău. Vei primi zilnic un e-mail cu materialele de parcurs și teme practice.

950 lei

  • 30 de zile
  • Materiale scrise
  • Exerciții
  • Teme practice

Testimoniale


Site creat cu 💛 de Econnected.ro