Logo Lotus

Tukaram - Aici se termină căutarea

Primul ghid de

dezvățare personală

Cartea Detox Sufletesc

Cartea "Detox Sufletesc"

Este un ghid practic care îți va arăta pas cu pas unde te afli, cum ai ajuns aici și ce ai de făcut concret pentru a ieși din cercul căutării și confuziei.


“Cât timp ești prins în capcana condiționărilor, viața este o luptă continuă. Abia când ieși din capcană poți înțelege că nu ai de ce să lupți, că totul îți este la îndemână.”

Tukaram

Despre Tukaram

Fiecare dintre noi este unic sub toate aspectele, chiar dacă, aparent, acest lucru nu e valabil. Corpul pe care îl ai pare să fie la fel cu al celor din jurul tău, dar nu este deloc așa. Respiri altfel, mergi altfel, gândești altfel, simți altfel decât toți cei din jurul tău.

La fel și înțelegerea: este unică, îți aparține în totalitate. Dacă este împrumutată, va fi doar povară, atârnând precum un bolovan pe care îl cari după tine până obosești. Îți recomand să treci dincolo de cuvinte și să încerci să pui în practică ceea ce citești, astfel încât să verifici pe propria piele ce spun.


Metoda Tukaram


Tot ceea ce crezi că știi este desfăcut în bucăți, se valorifică și se transformă pentru a pune bazele înțelegerii corecte.


Extrase din carte


  • Capitolul 1
  • Capitolul 2
  • Capitolul 3
  • Capitolul 4
Capitolul 1

Introducere în realitate

Până la un anumit moment, fiecare dintre noi experimentează realitatea în două moduri: cea reală și cea personală. Cea reală este infinită, nu are început și sfârșit. A existat înainte să venim noi și va exista după ce plecăm. Cea personală, finită, a fost învățată, existând doar atât timp cât existăm în forma pe care o știm ca „eu“. Cât timp există „eu“, între cele două realități va fi conflict a cărui urmare firească este suferința.

Capitolul 2

Mintea

Preamărită și blamată, de mii de ani, mintea a fost și continuă să fie subiect de interes pentru toți căutătorii fie ei începători, fie avansați. De-a lungul timpului, au luat naștere sute de metode și au fost elaborate mii de tehnici, toate cu scopul de a o înțelege și de o supune. Unii Maeștri spun că nu este nevoie să faci nimic pentru a înțelege mintea. Este suficient să o privești și ea dispare. Alții spun că trebuie să te disciplinezi, să faci efort conștient și să muncești cu tine. Care este adevărul? Cine are dreptate?

Capitolul 3

Mecanismele minții

Mintea, în complexitatea ei, urmează niște tipare care, de-a lungul timpului, au fost identificate de către căutători. Pe cât pare de fluidă, pe atât de fixă este. Aparența fluidității este dată de viteza cu care se mișcă și de capacitatea de a se adapta instant la orice. Aceste tipare se repetă de mii de ani, iar cei care aprofundează practica ajung să le vadă în toată splendoarea lor.

Ceea ce trebuie înțeles de la bun început este că mintea nu este nici bună, nici rea. Totul ține de modul în care te raportezi la ea. Dacă deține controlul, viața ta devine un iad, iar dacă o îmblânzești, devine paradis.

Capitolul 4

Educația

Omul se află în suferință pentru că „știe“ și se identifică cu ceea ce știe. Cu cât știe mai multe, cu atât mintea devine mai vicleană, deviindu-l de la cunoașterea reală. Prin trucurile pe care le are la îndemână, reușește cu succes să îl deruteze și să îi dea senzația că răspunsurile se află în altă parte decât în el. Dacă îi reușește, este pentru că nu suntem învățați de mici să căutăm în direcția corectă.


Cu ce vei rămâne


Dizolvi sursa suferinței

Începi să trăiești relaxat

Dobândești libertate totală

Logo Tukaram

Elimini programările nocive

Rezolvi orice dependență

Dizolvi atașamentele nocive


Vreau cartea "Detox Sufletesc"


Format fizic - 49 lei


Format electronic (PDF) - 39 lei

Cartea este un ghid practic bazat pe metoda Detox Sufletesc dezvoltată de Tukaram.

După lectură poți explora practic această metodă accesând Programul Detox Sufletesc.

- Înțelegi în ce punct te afli

- Îți depășești condiționările

- Înveți cum funcționezi

- Depășești confuzia

- Dobândești claritate


Testimoniale


Site creat cu 💛 de Econnected.ro